Kapper Bennkom Bei Capelli

Bij Kapsalon Bei Capelli zijn alle behandelingen persoonlijk en exclusief, in onze salon werken wij 1 op 1. Dat houdt in dat er persoonlijke service is, en dat er met aandacht naar je geluisterd wordt. Wij behandelen je haar en hoofdhuid met respect en verzorgen deze met natuurlijke ingrediënten.

Bei Capelli specialist in haarkleuren

Wij zijn gespecialiseerd in haarkleuringen, in alle gewenste resultaten van Balayage tot ice en van strawberry pastel tot grey, dit doen wij met de speciale Ecolorgy lijn van Oolaboo die is gemaakt op basis van truffel olie. Deze producten zijn extreem verzorgend. Bij ons geldt; Alleen het allerbeste is goed genoeg.

Wat wij belangrijk vinden is dat bij ons altijd jouw wensen centraal staan, maar wanneer wij denken niet tot het gewenste resultaat te kunnen komen door omstandigheden (slechte haar conditie etc) geven wij dit van te voren aan.

Bij ons is een adviesgesprek altijd gratis.

Onze uitstekende service

Ben je is niet tevreden over je haarkleur of je kapsel?
Bij ons altijd 2 weken “garantie” op de behandelingen.
Na deze 2 weken stopt de service natuurlijk niet; gewoon even langskomen of bellen en wij vinden altijd een passende oplossing !

Maak hier online een afspraak of bel (0318) 57 61 70

Jouw wensen staan hier centraal

Voorafgaand aan de behandeling bespreken wij jouw wensen die hier centraal staan. Geven je een professioneel advies en proberen daarna om samen tot het gewenste resultaat te komen. Bij de knipbehandeling wordt het haar altijd gewassen, dit met de producten uit de Oolaboo Luxury Haircare line, want wij willen alleen het allerbeste voor haar en hoofdhuid. Daarna beginnen wij met een heerlijke hoofdhuid massage en wordt het haar behandeld met een verzorgend en herstellend masker e/o conditioner. Onder het genot van onze heerlijke koffie word je geknipt en gestyled. Tevens ontvang je van ons ook nog een Oolaboo product advies voor thuis, zodat je jouw haar in de juiste conditie en het gewenste resultaat houdt.