Bruidsarrangement

Op de mooiste dag van je leven, je trouwdag, moet alles kloppen, moet jij stralen en heerlijk kunnen genieten. Daar helpen wij je graag bij.

Proefkapsel & make-up

Het laatste waar jij je zorgen om moet maken, op de ochtend van de bruiloft, is je kapsel. Maak daarom ruim van te voren een afspraak voor een proefkapsel bij je favoriete kapper of een van onze bruidsspecialsiten.

Zij nemen graag de tijd om samen met jou, jouw wensen door te nemen. Vertel ons wat voor soort jurk en welke sieraden je gaat dragen. Heb je zelf ideeën of haaraccessoires die je graag wilt gebruiken, neem die dan mee zodat wij meteen kunnen kijken hoe wij dat kunnen combineren.

Onze missie is duidelijk; jouw dromen werkelijkheid maken. Voor een proefkapsel nemen wij dan ook ruim de tijd. Wens je meer informatie over een bruidskapsel of onze arrangementen op maat?

Bel (0318) 57 61 70 of stuur een e-mail naar: info@bei-capelli.nl

Mondkapje
Beste klant, Omdat wij u ook graag de beste service willen blijven aanbieden ondanks de beperkende maatregelen die de overheid aan ons oplegt i.v.m Corona, willen wij u graag wijzen op het volgende. Wij als topstylisten dragen een mondkapje. Als klant bent u ook verplicht een eigen mondkapje te dragen. Mocht u geen mondkapje bij u hebben dan stellen wij er uiteraard een voor u beschikbaar. Wij vertrouwen op uw begrip en zien u graag in onze salon.
Chat openen