Kapper Bennekom

Ben je op zoek naar een kapper in Bennekom met meer luxe en een uitstekende service? Een kapsalon waar je gegarandeerd als een ‘better you’ naar buiten stapt? Dan is Bei Capelli dé kapper in Bennekom waar je moet zijn. Wij zijn gevestigd aan de Kerkstraat 4 in Bennekom.

Proefkapsel & make-up

Ons team van topstylisten staat van dinsdag tot en met zaterdag me veel plezier klaar om onze gasten dé look te geven die zij zoeken. Ben je daar nog niet uit? Dan denken we graag met je mee! Of daag ons uit! Als salon staan wij inmiddels bekend om onze sterke focus op aandacht en luxe voor onze klanten. Je haar is immers één van de sterkst bepalende factoren voor je looks. Proef de gezellige sfeer in de salen en onder het genot van een cappuccino, een frisdrank of indien gewenst een heerlijk prosecco. Ervaar hoe onze deskundigheid ervoor zorgt dat jij er altijd op je best uit kunt zien door een persoonlijk advies over kleur, haar en je make-up.

€ 5,00 korting op je èèrste behandeling?

Klik hier voor de gratis coupon, print deze uit en neem mee naar de salon. Voorwaarde is dat je (nog) geen klant bent en al langer dan 1 jaar niet geweest bent.