Kapsalon producten

Waarom wij kiezen voor Oolaboo?

Oolaboo haarverzorgingproducten hebben niet alleen een luxueuze beleving maar werken veel resultaat gerichter dan andere merken.
De rijke romige en natuurlijke samenstelling van de producten voeden op ongelooflijke wijze ons haar en onze hoofdhuid.
Deze producten zijn Sodium Laureth Sulfaat vrij en 100% parabeenvrij. Alle producten zijn dierproefvrij en dat wordt aangetoond door het Leaping Bunny logo op alle Oolaboo producten. Oolaboo haarverzorging bevat adequate nutriënten (superfoodies ) bedoeld om alle tekenen van veroudering van het haar en hoofdhuid te behandelen.

Op basis van dit inzicht, kiezen wij bewust voor nutriënten (superfoodies) bekend om hun specifieke potentie; om te beschermen, te herstellen en te verbeteren. De haarverzorgingsproducten van Oolaboo bestaan zoveel mogelijk uit actief voedende werkstoffen, die zowel gegeten als op de hoofdhuid en het haar gebruikt kunnen worden, met als doel om de gezondheid van het haar, de huid en het lichaam te optimaliseren.

De Oolaboo Ecolorgic is de enige en eerste haarverf op basis van truffelolie, één van de rijkste bronnen op het gebied van vitamine B. Tijdens het kleurproces voedt de truffelolie op intensieve wijze iedere vezel van het haar. De verf vlekt niet op de huid en geeft geen huid irritatie. Het heeft zelfs een prettige tropische geur. De pigmenten zijn tegen oxidatie beschermd wat de kleur en het resultaat ten goede komt.

Wat kan ik met Oolaboo behandelen ?

In principe is er voor ieder haar een oplossing, om een paar voorbeelden te geven:
* Heb je last van dun, slap of futloos haar?
* Heb je last van jeuk op je hoofdhuid?
* Heb je last van roos of schilfers of op je hoofdhuid?
* Heb je fijn en/ of slap haar?
* Is je haar over dof en futloos?
* Houdt de kleur slecht in het haar?
* Heb je haarproblemen tijdens de overgang, minder glans, wordt het dunner e/o droger?
* Droom je van een mooie bos glanzend haar?
* Heb je last van veel knopen of klitten in het haar?

Mocht je willen weten wat deze producten voor jou kunnen betekenen?
Bel naar de salon voor een gedegen advies. Tel: (0318) 576170

Samen zoeken naar oplossingen.

Na 12  jaar werkzaam te zijn als Topstyliste in de kapsalon heb ik een zeer goede ervaring met een groot assortiment haarverzorgings producten en haarverven. En ik kan zeggen dat ik zeer trots ben om als enige kapsalon in Bennekom met de natuurlijke producten van Oolaboo te mogen werken. Je zult zoals vele anderen versteld staan van de natuurlijke haarverf resultaten (zie onze website en facebookpagina) en het zeer zuinige gebruik van de shampoo’s en conditioners doordat je het haar veel minder vaak moet wassen.  Ook het gebruik van stylings- en finish producten is een must. Het resultaat wordt ook steeds mooier wanneer het advies van onze haarstylisten wordt opvolgt. Een deskundig advies is bij deze exclusieve producten van groot belang. Voor een professioneel en deskundig haaradvies nodig ik je graag uit in de salon. En ik geef je dit advies zelfs helemaal gratis!