Webshop

Welkom bij de officiele online webshop van Bei Capelli. Klik op onderstaande button rechts en bezoek de Oolaboo webshop. Deze webshop is een initiatief van Bei Capelli & Oolaboo en is als serviceplatform ontwikkeld voor al haar cliënten.

Kwaliteitsproducten

Bei Capelli maakt gebruik van een uitgebreide en zeer complete reeks aan professionele kwaliteitsproducten; van haarkleuring tot haarverzorging en styling.

Onze innovatieve producten zijn gemakkelijk in gebruik en zorgen zowel in de salon als thuis voor een professioneel resultaat.
Alle producten zijn exclusief verkrijgbaar in onze kapsalon of in de webshop tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bestelde producten worden kosteloos bij u thuisbezorgd.

Advies over de producten

Wil je advies over een van de producten van Oolaboo alvorens je deze aanschaft? Dit kan uiteraard! Onze specialisten staan altijd voor je klaar om jou te helpen met de keuze voor de juiste producten die aansluiten op jou wensen.

Mail: info@bei-capelli.nl of Bel: (0318) 57 61 70

Ontvang €5,- korting

Als kennismaking bij uw eerste bestelling in de Oolaboo webshop ontvangt u €5,-  korting op een behandeling naar keuze bij ons in de salon. Heeft u een vraag over onze producten, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer (0318) 57 61 70.